Autor: Brit Mesipuu • 7. aprill 2021

Uuring: Sotsiaalmeediat kasutatakse peamiselt enda toote/teenuse reklaamiks

Milos Reklaam viis neljandat aastat järjest läbi uuringu, millega soovis teada, kuidas, mis eesmärgil ja kui palju Eesti ettevõtted sotsiaalmeediat kasutavad.
Foto: Pixabay.com

Sotsiaalmeedia kasutuse uuringust selgus, et suurem osa ettevõtetest tegeleb reklaamide üles seadmisega ise (69,3%). Ainult väljas tellib seda teenust 5,8%. Kord üht, kord teist varianti kasutab 15,8% ettevõtetest ja üldse reklaami ei tee 9,1% ettevõtteid.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700