Autor: Best Marketing • 4. märts 2022

Influencer turunduse platvorm Promoty laieneb India turule

Eesti influencer turunduse idufirma Promoty sõlmis partnerluslepingu, et laieneda India turule.
Promoty tiim
Foto: Mari-Anne Essaja
Seni Baltikumi ja Skandinaavia turgudele keskendunud Promoty loob ühisettevõtte India partneritega, et siseneda sealsele turule. Ettevõtte tegevjuhi Aleks Koha sõnul on tegemist areneva turuga, kus on konkurente, kuid ei ole veel selget turuliidrit.
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700