Autor: Best Marketing • 13. jaanuar 2022

Citycon Eesti alustab koostööd agentuuriga HÄK

Alanud aastast muutub Citycon Eesti loovpartner - senise ettevõttesisese loovagentuuri Centerteami asemel alustab Citycon Eesti kaubanduskeskuste loovpartnerina terviklahenduste agentuur HÄK.

„Grupi tasandil jätkab Põhja-Euroopas üks partner, kes teostab Cityconi 40 kaubanduskeskuse terviklikke loovkampaaniad ja -ideid. Kohalikul tasandil muutub Eesti agentuur – senine edukas koostöö Centerteamiga lõppes ning Cityconi turundusjuhtidest ja kaubanduskeskuste juhtidest koosnenud hindamiskomisjon valis Eesti keskuste uueks loovpartneriks terviklahenduste agentuuri HÄK,“ selgitas Citycon Eesti turundus- ja kommunikatsioonijuht Kelly Treu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700