Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 17. jaanuar 2022

Eesti turundajatel tasub valmis olla TikToki reklaami tulekuks

Intervjuu Stanislav Rybachukiga, kes on TikToki ja Snapchati performance lead Httpoolis. Rybachuk esineb märtsis Passwordil paralleelsessioonil, kus ta annab praktilisi nõuandeid TikTokis turundamiseks.
Stanislav Rybachuk

„TikTok on siiski “one to many” kanal, aga näiteks juristid ja arstid kasutavad TikToki nõuandekanalina,“ sõnas Rybachuk ja lisas, et TikTok ei ole ammu n-ö laste platvorm ning väga oluline kasutajate grupp on ka täiskasvanud, kes on TikTokis koos oma mudilastega.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700