Autor: Best Marketing • 3. detsember 2021

Tallinnas avati meeleoluka ürituse saatel Dysoni brändi esindussalong

Koostöös turundus- ja kommunikatsiooniagentuuri Polhem Estoniaga avati Maakri tänaval d.one showroom, mis esindab selliseid tipptasemel tehnikabrände nagu Dyson, Nespresso, Novis, Laurastar jt. Showroomis on võimalik pea kõiki tehnikaimesid ka ise katsetada ning endale soetada, mis muudab selle ainulaadseks.

Meeleolukat üritust juhtis Ženja Fokin ja avamispidu külastasid mitmed avaliku elu tegelased ning mõjuisikud.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700