Autor: Kaisa-Kitri Niit • 23. november 2021

7 lõppeva aasta jõulupeotrendi

Ettevõtted tunnevad end ürituste korraldamisel sel aastal juba pisut kindlamalt. Tööandjad tahaksid väga oma töötajaid kokku tuua ja neile veidi rõõmu valmistada. On ju teada, et sotsiaalselt ja emotsionaalselt seotud meeskond naudib tööd rohkem ning on tulemuslikum. Selle sideme loomine on kaugtöötamise korral tõeliselt keeruline. Seepärast pöörataksegi sel aastal jõulupidudele eriti suurt tähelepanu. Millised võiksid välja näha selle aasta pühadeüritused?

On tegelikult vähetõenäoline, et üldse esineb mingeid selgeid trende. Kuigi kohapeal toimuvad üritused tulevad hooga tagasi, jääb ikka ruumi ka virtuaalsetele pidudele. Meile ei pruugi Zoomi-stiilis kogunemised ju eriti meeldida, aga virtuaalsed platvormid on viimase aasta jooksul tohutult edasi arenenud ning järjest loovamaks ja kaasavamaks muutunud. Nende eelis on ka see, et on võimalik kokku tuua laiem publik. Soovitatav on valida sellised paketid, mis sisaldavad interaktiivset tegevust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700