Autor: Olavi Andla • 4. november 2021

Ürituste korraldaja: jõulupeo ärajätmine viib meeskonnavaimu alla

Praegusel ajal kangastub jõulupidu koroonakoldena, mis võib tekitada suurt mainekahju. Lihtsam on üritust ära jätta, kuid see võib alla tirida kogu meeskonna motivatsiooni, sisemise energia ning tekitab veelgi pingeid, räägib Olavi Andla (Blue Drum Events, Blue Apples Games) ja annab ülevaate ohututest ürituse formaatidest, mida turul pakutakse.
Olavi Andla

Firmajuht: „Ah, jätame firma jõulupeo sel aastal ka ära. See hull koroona aeg ja ei hakka riskima.“

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700