Autor: Best Marketing • 17. november 2021

Tallinna Ülikoolis avati BFM-i reklaamitudengite tööde näitus. Tööde juhendajad on tuntud loovjuhid

Tallinna Ülikooli Mare maja teisel korrusel on avatud TLÜ Balti filmi, meedia ja kunstide instituudi (BFM) kolmanda kursuse reklaamitudengite poolt tehtud reklaamide näitus, mis on üleval ka virtuaalnäitusena. Huvitavat vaatamist on nii ühiskonnakriitikutele, naljahammastele kui ka veebipoodide austajatele.

Näitusel on esindatud 12 loovtiimi parimat tööd, mis valmisid reklaami meistriklassi I raames ja mis on kiidusõnu saanud nii juhendajatelt kui ka klientidelt. Kursuse jooksul pidid tudengid üle nädala lahendama briifi, mille tulemusena mõeldi välja idee, loodi strateegia, valmistati reklaam ning esitleti seda. Tagasisidet saadi nii juhendajatelt kui ka klientidelt.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700