Autorid: Hando Sinisalu, Laura Reiter • 10. august 2021

Leedu loovjuhid: idufirmad on seksikamad kui reklaamiagentuurid

Best Marketing vestles kolme Leedus resideeruva loovjuhiga, kes andsid ülevaate peamistest suundumustest Leedu reklaamimaastikul, sealhulgas sellest, et idufirmad ostavad reklaamitööstuselt talente üle.
Clinic 212 Creative Groupi loovjuht Mantas Velykis

Brändide koostöö

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700