Autor: Maarit Eerme • 22. juuli 2021

Montonio turundusjuhiks sai pika turundus- ja meediavaldkonna kogemusega Rasmus Vaino

Eesti kasvuettevõtte Montonio, mis pakub e-poodidele soodsamaid makselahendusi ja järelmaksuvõimalusi, turundusjuhiks sai juuli keskpaigas neliteist aastat turundus- ja meediavaldkonnas tegutsenud Rasmus Vaino.
Rasmus Vaino
Foto: Oliver Tsupsman

„Alustasime enda turundusjuhi jahiga juunikuu alguses ning postitasime võimalikult paljudesse kanalitesse kuulutused ja kuulutasime otsingutest ka enda isiklikelt sotsiaalmeedia kontodelt, et meie sõnum võimalikult kaugele ulatuks,“ rääkis turundusjuhi otsingutest Montonio kaasasutaja Karel Nappus. Ta ütles, et CMO positsioonile kandideeris üle 70 turundaja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700