Autor: Best Marketing • 11. juuni 2021

Ekspress Meedia audio- ja videopodcastide valdkonda hakkab juhtima Lauri Toomsalu

Ekspress Meedia on viimase kolme aastaga kasvanud Eesti suurimaks erinevaid podcaste tootvaks platvormiks läbi Delfi Tasku ja plaanib valdkonda veelgi jõulisemalt arendada nii audio kui videopodcastide suunal.

Podcast´id on maailmas kiirelt kasvav meedium ning üha enam toodavad taskuhäälingu saateid ka meediamajad.

Lauri Toomsalu
Foto: Tiit Blaat
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700