Autor: Marko Kaldma • 10. juuni 2021

Tele2-e juht: ära lase kunagi head kriisi raisku!

Tele2-e juht Chris Robbins rääkis Passwordil, kuidas hoida oma kliente ja ettevõttena rasketel aegadel ellu jääda.
Tele2-e juht Chris Robbins: "Võtsime kriisist maksimumi ja õppisime meeletult."
Foto: Raul Mee

Tele2-e juht ütles, et ta isegi ei sooviks seda niimoodi sõnastada ehk kuidas läbi raskete aegade areneda. Robbins näeb igas kriisis võimalusi, eriti aegadel, mil toimumas on sellised katsumused nagu täna. Ta tunnistas, et see nõuab vaimset lähenemist ja seda mitte ainult klienditasandil, vaid ennekõike organisatsioonisiseselt. Ta tõi näite, miks nad Tele2-s isegi pisut eelistavad sellist olukorda nagu praegu.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700