Autor: Best Marketing • 8. juuni 2021

Cramo tõi maikuu parima otsepostiga inimestele rõõmu ja häid pakkumisi

Maikuu parima otsepostituse tiitli sai ehitusseadmete ja –masinate rendiga tegeleva ettevõtte Cramo reklaamtrükis.
Foto: Anette Lõhmus

,,Cramo reklaam tõi oma nutika ja naljaka sõnamänguga naeratuse kõige otseposti žürii liikmete nägudele,’’ selgitas Omniva reklaamlahenduste juht Kristi Purge reklaampostituse võidu tagamaid. ,,Puhas ja minimalistlik kujundus lasi postituse tekstipoolel särada. Lisaks oli flaieril ka sooduskupong, mis võimaldab mõõta selle efektiivsust,’’ lisas Purge.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700