Autor: Best Marketing • 6. mai 2021

Tuntud spordikeskused hakkasid kandma FORUS nime

Tallinnas asuv Tondi Tennisekeskus ja Viimsis asuv Karulaugu Spordikeskus läksid 5. maist üle uuele nimele, milleks on FORUS Spordikeskus.

Keskuseid haldava OÜ Tondi Tennisekeskuse juht Marek Kaleta ütles, et Forus on kaubamärgina värske ja ambitsioonikas ning kannab edasi väärtusi, mis on sporditeenuse osutamisel olulised. „Ehkki vormilt uus, on meie spordikeskuste sisu endine – pakkuda klientidele jätkuvalt väga kõrgel tasemel treenimise ja vaba aja veetmise võimalusi," selgitas Kaleta.

Forus Karulaugu Spordikeskus Viimsis
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700