Autor: Best Marketing • 29. aprill 2021

Kuldmunale tööde esitamise tähtaeg pikeneb kahe nädala võrra

TULI juhatus otsustas täna pikendada Kuldmunale tööde esitamise tähtaega, milleks on 18. mai. Seoses avalike ürituste korraldamisele seatud piirangutega riigis lükkub maikuust juulisse ka Kuldmuna pidulik auhinnagala. Gala toimumise uus kuupäev on 1. juuli.

Kuldmuna 2021 uus ajakava:

• Tööde esitamise tähtaeg: 18. mai (kell 23:59)

• Hilinejate tööde vastuvõtt: 19. – 26. mai (kell 23:59)

• Esitatavate tööde esmailmumise vahemik peab olema: 25. jaanuar 2020 – 4. aprill 2021

• Pidulik auhinnagala: 1. juuli

“Kuldmuna konkurss on alati lõppenud väärilise auhindamisega ja ka sel aastal on see meie kõrgeim prioriteet. Me pole juba väga ammu kohtunud ning igatsus üksteist näost näkku näha ja tunnustada on suur,“ ütles TULI esindaja Anniken Haldna. „Arvestades kestvaid piiranguid seoses avalike ürituste korraldamisega, oleme otsustanud mais toimuma pidanud Kuldmuna 2021 gala lükata 1. juulile. Meile on väga oluline, et kõik külastajad saaksid nautida üritust turvalistes tingimustes ja oleme optimistlikud, et südasuvisemal kuupäeval on see võimalik,“ lisas ta.

Loovusfestivali Kuldmuna 2021 gala toimub toimub neljapäeval, 1. juulil väliüritusena Tallinnas Põhjala tehases. Sündmuse korraldamisega tegelevad üritusturundusagentuurid Elamusstuudio ja Broadline.

Rohkem infot Kuldmuna 2021 teema, kategooriate ja žüriide koosseisude kohta: kuldmuna.ee.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700