Autor: Laura Reiter • 15. aprill 2021

Eestlaste loodud tooted jõudsid mainekal Red Doti disainikonkursil taas püünele

Tänavusel disainikonkursil „Red Dot Award“ lõid eestlaste tooted taas laineid – maineka auhinna pälvisid HUUMi elektrikeris CLIFF ja sauna juhtpult UKU, prügi sorteerimislahendus Sortaider Container ning esmakordselt tõi meditsiinivahendite kategoorias võidu koju universaalne lahas Sheetsplint.
HUUMi elektrikeris CLIFF

Disainer Mihkel Güssoni loodud HUUMi uusim elektrikeris CLIFF, mis võitis auhinna tootedisaini kategoorias, on kompaktne ja erakordselt väikeste ohutuskaugustega – see on saavutatud hoolikalt läbimõeldud ülesehituse ja sisemise õhutunneli paigutusega, olles ideaalne lahendus väiksemate saunade jaoks.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700