Autor: Best Marketing • 19. märts 2021

Karl Multer liitus Viveo Health’i meeskonnaga

Pikaaegne SEB panga Baltikumi turunduse ja kommunikatsioonijuht Karl Multer on asunud tegutsema kasvuettevõtete sektoris, asudes vastutama ravikindlustuslahenduse eest ühes Eestis enim kasvupotentsiaali omavas telemeditsiini startupis Viveo Health.
Karl Multer

Viveo Health võimaldab patsientidel pidada arstide, pereõdede ja erialaarstidega omavahelist privaatset videokonsultatsiooni tervisealastes küsimustes ilma et peaks kodust lahkuma. Koos telemeditsiiniteenusega pakub ettevõte ka eraravikindlustust.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700