Autor: Marianne Liibert • 5. märts 2021

Põhilised vead välimeedia planeerimisel ja kuidas neid vältida

Välimeedia planeerimis- ja analüütikaplatvormi Taddy kaasasutaja ja turundusjuht Tanel Kobrusepp rääkis, millised on põhilised vead välimeedia planeerimisel ja andis nõu, kuidas neid vältida.
„Meie kirg oli tuua vanakooli reklaamkanal 21. sajandisse,“ ütles Taddy kaasasutaja Tanel Kobrusepp.

„Välimeedia on praktiliselt ainus reklaamikanal, millest ei ole inimesel pääsu,“ sõnas Kobrusepp. „Digireklaamide puhul saab kasutada reklaamiblokeerijaid või reklaami sisaldavast osast edasi liikuda. Raadiokanalit saab reklaami ajal muuta. Teles kasutatakse aina enam järelvaatamist, kus saab saate või filmi vahele tulevat reklaami edasi kerida. Aga autoga oma igapäevasel marsruudil sõites ei ole tänaval väga muud vaadata peale uue reklaami või mõne uusarenduse, mille peal ka tihtipeale mõni reklaam sind tervitab,“ selgitas Kobrusepp.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700