Autor: Best Marketing • 26. veebruar 2021

Statistikaameti 100. sünnipäeva puhul ilmub postmark

Eesti Post annab 1. märtsil välja statistikaameti 100. sünnipäevale pühendatud postmargi.

Statistikaameti 100. sünnipäevaks välja antud postmargil on kujutatud Eesti Vabariigi kaarti, millesse on paigutatud tulpdiagramm. Postmarki katab andmepunktide võrgustik, mis loob meid ümbritsevas kiires ja värvikas maailmas struktuuri.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700