Autor: Best Marketing • 6. jaanuar 2021

Kuidas mitte kliente kaotada? Viimased soodushinnaga piletid praktilisele seminarile

28. jaanuaril korraldab Best Marketing praktilise seminari, mis keskendub klientide mitte kaotamisele. Varajastele registreerujatele kehtib soodustus, kuid tasub kiirustada, sest soodushinnaga piletid on saadaval veel ainult 8. jaanuarini.
Paljude ettevõtete jaoks on kliendibaas nagu auguga ämber, millest vesi välja lekib. Ja et ämber tühjaks ei saaks, tuleb ülevalt vett pidevalt peale valada. Mida teha, et auk ämbri põhjas liiga suur ei oleks?

Seminaril kuulete nii teooriat kui ka praktilisi kogemusi, kuidas klientide kadumist ära hoida, ning saate ideid kliendilojaalsuse tõstmiseks. Ühtlasi on seminar hea võimalus otse esinejatelt küsida konkreetseid küsimusi teid huvitavate teemade kohta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700