Autor: Marianne Liibert • 18. detsember 2020

Selgusid loovkonkursi EPICA võitjad, parimate seas ka Balticbesti kullad

Ühtegi Eesti tööd tänavu finaalis ei olnud, küll aga olid edukad ka Balticbestil osalenud Läti ja Leedu agentuurid, kes said kokku neli auhinda.

Leedu agentuur NEW! Agency võitis kulla illustratsioonide kategoorias Eureka! raamatupoele tehtud tööga "Travel while reading". Töö pääses shortlist'i ka Balticbestil pandeemiaaegse turunduse kategoorias.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700