Autor: Best Marketing • 15. detsember 2020

TV3 hakkas Disneyga koostööd tegema

TV3 Grupp ja The Walt Disney Company Nordic and Baltic alustasid koostööd, mille tulemusel jõuab TV3 teenustesse Disney stuudiote toodang.

"Mul on hea meel teatada, et lähikuudel jõuab meie teenustesse pea poolsada Disney stuudiote esilinastust ja uuesti hakkab jooksma mitukümmend vanemat kassahitti," sõnas TV3 Grupi turundus- ja PR-spetsialist Kristjan-Johannes Konsap.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700