Autor: Best Marketing • 20. oktoober 2020

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents 2020: kaheksa viimast soodushinnaga piletit

28. oktoobril toimuvale Kommunikatsioonijuhtimise Aastakonverentsile on saadaval viimased soodushinnaga kohad - konverents on peaaegu välja müüdud ja saalis on veel ainult 8 vaba kohta.

Viimased soodushinnaga piletid kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsile on müügil kuni 21. oktoobrini. Registreeruge siin!

TEEMAD:

Koroonakriisi õppetunnid. Sellist kriisi ei osanud keegi ette näha ja see oli suur väljakutse ka kommunikatsioonijuhtidele. Tallinki kommunikatsioonidirektor Katri Link, PERHi kommunikatsiooniteenistuse juhataja Hede Kerstin Luik ja PERHi ravitöö direktor Helis Pokker räägivad paneeldiskussioonis, milliseid kogemusi saadi, milliseid vigu tehti ja mida sellest kõigest õppida.

Maasikakriisi õppetunnid. 2020. aasta suvel oli ühtäkki kogu Eesti jaoks kõige olulisem teema maasikakorjamine. Miks see teema nii palju tähelepanu sai, et isegi Vabariigi President maasikakasvatajatele poolehoidu avaldasKui palju oli selles loos teadlikku kommunikatsioonijuhtimist ja mis juhtus “iseenesest”? Räägib Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoja juht Roomet Sõrmus.

Kriisid eksperdi pilgu läbi. Palume kogenud kommunikatsioonieksperdil Annela Laaneotsal analüüsida möödunud aasta suurimaid kriise (Keskerakonna rahastamiskriis, M. V. Wool ja listeeriaskandaal) erapooletu kõrvaltvaataja pilgu läbi. Mida teistel kommunikatsioonijuhtidel siit õppida on?

Juhtimiskriisid, millest asjaosalised rääkida ei taha. Estonia teater, TÜ Kliinikum, Haridus- ja Noorteamet on asutused, mille juhtimine ja juhid on sattunud teravdatud meediatähelepanu alla. Kuidas sellises olukorras on juhil võimalik tööd teha? Kas avalikkuse survele peaks järele andma? Mida teha, kui organisatsiooni siseprobleemid satuvad avalikkuse tähelepanu alla? Teemasse toob selgust juhtimiskonsultant ja ajakirjanik Raimo Ülavere.

Mis on kõige tähtsam ehk kuidas inimesena kriise juhtides terveks jääda? Kriisi juhtimine ja kommunikeerimine on äärmiselt stressirohke töö ja mõjub halvasti nii vaimsele kui füüsilisele tervisele. Eva-Maria Kangro on Milttoni muutuste juhtimise nõustaja ja psühholoog (PhD) ning jagabki oma ettekandes praktilisi soovitusi, kuidas kriisi juhtides ise terveks jääda.

Kui hästi meedia kriiside kajastamisega hakkama saab? Paneeldiskussioonis arutlevad Eesti Ekspressi peatoimetaja asetäitja Sulev Vedler, Postmehe vanemtoimetaja Priit Pullerits ja Kuuuurija saatejuht Katrin Lust.

Kommunikatsioonijuhtimise aastakonverents, mille teemaks on "Kriisikommunikatsiooni õppetunnid", toimub 28. oktoobril 2020 Ülemiste Apollo kinos. Vaadake, kes on ennast juba juba kirja pannud, ning tulge osalege ka!

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700