Autor: Maarit Eerme • 29. juuli 2020

META Advisory Group kasvatas müügitulu 15%

Suhtekorralduse, sealhulgas valitsussuhete ja kommunikatsioonialase nõustamisega tegelev Meta Advisory Group kasvatas möödunud aastal enda käivet 15,15%.
Andreas Kaju
Foto: Raul Mee

META kliendiportfell muutus 2019. aastal mitmekesisemaks. Ettevõtte konsultandid nõustasid majandusaasta jooksul ennekõike kliente energeetika, toiduainetööstuse, panganduse ja finantsteenuste, transiidi ja logistika ning infrastruktuuriteenuste valdkondades.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700