Autor: Best Marketing • 17. oktoober 2019

Maksu-ja tolliameti kommunikatsioonijuht liitus METAga

Eesti juhtiva valitsussuhete ja PR-agentuuri META Advisory vanemkonsultandina alustab tööd maksu-ja tolliameti kommunikatsioonijuht Rainer Laurits.
Rainer Laurits

Oma eelmises töökohas vastutas Rainer Laurits ameti meediasuhtluse, sisekommunikatsiooni ning turundusalaste tegevuste eest.

Rainer Laurits on vedanud kommunikatsioonitegevusi mitmetes laia ühiskondliku mõjuga projektides ning aidanud luua usalduslikke suhteid organisatsiooni ja klientide vahel. Ta on olnud ka rahandusministeeriumi eestkõneleja meedias ning lühikest aega töötanud valitsuse meedianõuniku ja ajakirjanikuna.

"Mind kannustab võimalus luua auditooriumi ning organisatsiooni eesmärkide ja tegevuste vahel suuremat selgust. Kõik asjad kipuvad vähemalt pisut paremini õnnestuma, kui ennast selgelt väljendada ja selle nimel pingutada. Eriti kui valdkond, millest räägid on mitmetahuline ja vajab süvenemist. Viimasel paaril aastal on mind eriliselt huvitanud, kuidas saaks selgem sõnum aidata kaasa sellele, et inimese soosiv hoiak mõnda positiivsesse harjumusse muutuks reaalseks käitumiseks. Sest kommunikatsioon ei ole ainult teadlikkuse suurendamiseks. Hea kommunikatsiooni abil teeme paremaid valikuid,” avaldas ta.

Rainer on oma kogemuse ja teadmistega abiks kõikidele META klientidele, kes viivad ellu laia mōjuga muutusi ning vajavad põhjalikku ja süsteemset kommunikatsioonijuhtimist.

META Advisory on 2008. aastal Andreas Kaju ja Ott Lumi poolt loodud valitsussuhete ja PR-agentuur, mis viimasel kahel aastal on olnud turu liider. Tegemist on Kuldmuna 2018. aasta PR-agentuuriga ja Emori 2018. aasta maineuuringu TOP1 PR-agentuuriga.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700