Autor: Best Marketing • 15. oktoober 2019

META liitus PR-agentuuride võrgustikuga

Kommunikatsiooniagentuur META Advisory Group liitus juhtiva sõltumatute agentuuride võrgustikuga IPREX.
META Advisory Group sai Aasta Suhtekorraldusagentuur 2018 tiitli.

Rahvusvaheline PR-agentuuride võrgustik IPREX koondab partneragentuuride peale kokku 1600 töötajat ja 110 kontorit üle maailma. Kuivõrd Meta Advisory Group on esindatud nii Eestis, Lätis kui Leedus, suurendab META liikmelisus IPREXi võimekust EMEA regioonis ja Baltikumis märgatavalt.

2009. aastal asutatud META partnerid Andreas Kaju ja Ott Lumi on 10 tegutsemisaasta jooksul üles ehitanud 2 peamist ärisuunda: Meta Government, mis tegeleb valitsussuhetega, ning Meta Communications, mis pakub strateegilist nõustamist ja kommunikatsioonilahendusi meediasuhetes, turunduses, sisekommunikatsioonis ning mainekujunduses. Nende klientide hulka kuuluvad teiste seas Coca-Cola, Bayer, Microsoft, Uber, Tele2, HKScan, Xolo, Skeleton Technologies, Swedbank, Apotheka, Viru Keemia Grupp ja McDonald's.

META Advisory partner Andreas Kaju räägib kommunikatsioonijuhtimise aastakonverentsil klounaadi piiridest poliitilises kommunikatsioonis.

NB! Kuni 21. oktoobrini kehtib soodushind – registreeru siin!

"Meile tagavad edu meie väärtused: meritokraatia, pidev konkurents parimate ideede ja teostuse nimel ning suur tiimisisene usaldus. Kui tead, et selja taga on toetavad kolleegid, julged võtta mõõdetud riske ja ka ebaõnnestuda. See toob klienditöös silmapaistvaid tulemusi,'' kommenteeris ettevõtte kaasasutaja Andreas Kaju.

"Meie kliendiportfelli jaoks on IPREX suur võimalus – lisaks senistele otsesuhetele erinevate kommunikatsiooniagentuuridega on meil nüüd toetav võrgustik üle maakera. Oma klientidega koos välisturgudele minek muutub lihtsamaks ja kavatseme otsekohe seda võimalust kasutada – paljud Eesti ettevõtted otsivad võimalusi uutele turgudele laienedes kiiremini rajada kohapealset toetusvõrgustikku, meedia- ja turundussuutlikkust ja liitlassuhteid otsustajatega," ütles Kaju.

"Meta Advisory eristub oma kogemuse ja pühendumuse poolest ning oleme põnevil, et saame nende edasises arengus rolli mängida. Meeskonnal on muljetavaldav kompetents nii avalikes suhetes kui kommunikatsioonis, mis saab olema oluline väärtus kõigile IPREXi partneritele, kes soovivad Baltikumi laieneda,'' kommenteeris IPREX EMEA president Harri Kammonen.

IPREX on €381 miljoni eurose koondkäibega võrgustik sõltumatutest (kohalikele partneritele kuuluvatest) kommunikatsiooniagentuuridest, millel on enam kui 1600 töötajat 110 esinduses üle kogu maailma.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700