Autor: Best Marketing • 27. juuli 2020

EAS sai jälle kohtus Alfa-Omega Communicationsi üle võidu

Tallinna halduskohus jättis täna rahuldamata kaebuse kohtukaasuses, kus suhtekorraldusbüroo Alfa-Omega Communications OÜ omanik Viive Aasma süüdistas EASi kallutatud hindamises turismiarenduskeskuse suhtekorraldusteenuse riigihankes. Süüdistus ei leidnud kohtu hinnangul kinnitust.
EAS
Foto: Raul Mee

"Järjekordselt on nii riigihangete vaidlustuskomisjon kui ka halduskohus kinnitanud, et EAS on suhtekorraldusteenust hankinud õiguspäraselt, samas ei ole kaebaja kordagi esitanud mingeid tõendeid, mis viitaks õigusrikkumisele. Seega on süüdistused alusetud," ütles EASi hankeüksuse juht Birgit Vilippus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700