Autor: Best Marketing • 29. mai 2020

Halb pealkiri meedias ei tähenda brändile kohtuotsust

Huawei Baltikumi kommunikatsioonijuhi Justė Karpavičiūtė rääkis suhtekorraldajate ja ajakirjanike koostööst, milline see võiks ideaalis välja näha ja andis enda praktikast tulevaid nõuandeid. Samuti tõi ta välja valdkonna erinevused ja sarnasused teiste Balti riikidega võrreldes.
Justė Karpavičiūtė

Karpavičiūtė on veendunud, et brändid ei tohiks enam ammu ajakirjanikke vastasleeri mängijateks pidada. Hea suhtekorraldus hõlmab tema hinnangul ettevõtte lähedast suhet meediaga, mis tugineb usaldusel ja partnerlusel.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700