Autor: Best Marketing • 18. mai 2020

Nipid, kuidas mõõta digiturunduse edukust

Strateegiakonsultant ja juhtimiskoolitaja Indrek Maripuu rääkis eesmärkide seadmisest ja saavutamisest digiturunduses.

Maikuu „Digiturunduse praktikumi“ saates oli külas strateegiakonsultant ja juhtimiskoolitaja Indrek Maripuu, kes lisaks digiturunduse eesmärkide seadmisele ja saavutamisele rääkis ka konkreetsetest mõõdikutest ning tõi näiteid, kuidas neid seada. Saadet juhtis Priit Kallas Dreamgrow Digitalist.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700