Autor: Marianne Liibert • 22. aprill 2020

Mis turunduses tegelikult tähtis on?

Soome agentuuri Hasan & Partners tegevjuht Eka Ruola sõnul on turunduses kõige tähtsamad inimesed ning B2B ja B2C turundus ei ole selle osas nii erinevad, kui pealtnäha tundub.

"Ettevõtted pole kunagi ühtegi toodet või teenust ostnud - otsuseid teevad alati inimesed," tõi ta välja põhjuse, miks on niivõrd oluline inimesi kõnetada ning aidata neil mõista, miks just sinu toode või teenus on geniaalne lahendus nende probleemile.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700