Autor: Best Marketing • 6. märts 2020

In memoriam Toomas Leito

Ööl vastu tänast lahkus raske haiguse tagajärjel kirjastaja Toomas Leito.
Toomas Leito
Foto: Erik Prozes

Tema karjääri kõrgpunkt oli 1990.-91. aasta, kui Leito peatoimetamise ajal sai Rahva Häälest Eesti kõige loetavam päevaleht. Leito töötas 90ndatel mitme suure lehe direktorina ning juhtis hiljem pikalt Eesti Ajalehtede Liitu. Ta oli raamatukirjastuse Tänapäev asutaja ja tuumikomanik. Toomas on ellu kutsunud ja rahastanud ajakirjaniku elutöö ja noore ajakirjaniku preemia.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700