Autor: Best Marketing • 13. jaanuar 2020

Eva Maria Ots liitus agentuuriga Inspired Universal McCann

Varasemalt Mediabrands Digitalis töötanud Eva Maria Ots liitus meediaagentuuriga Inspired Universal McCann, kus asub juhtima digitaalseid teenuseid.
Eva Maria Ots

Eva Maria Ots on töötanud digimeedia agentuuris Mediabrands Digital üle viie aasta, millest viimased kolm juhtis sotsiaalmeedia osakonna tööd. Ta on pikaajalise ja mitmekülgse kogemusega ning Facebooki poolt sertifitseeritud digi- ja sotsiaalmeedia turundusspetsialist, kes on pühendunud oma klientide jaoks silmapaistvate tulemuste saavutamisele.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700