Autor: Best Marketing • 20. detsember 2019

Paavo Pettai naasis agentuurimaastikule

Enam kui 25-aastase turundustöö kogemusega Paavo Pettai liitus uuesti loovagetuuriga Havas Creative, kus täidab loovjuhi ülesandeid.
Paavo Pettai

Havas Balticsi juhi Mark Eikneri sõnul on Paavo kogenud oma valdkonna professionaal, kelle oskusi ta kõrgelt hindab. „Paavol on pikaajaline turundusalane kogemus pea kõigis majandussektorites, samuti on temas nakatavat loovenergiat ja võimet mõelda kastist väljas. Mul on hea meel, et Paavo on otsustanud meiega liituda ja usun, et saame koos teha palju tähendusrikkaid kampaaniaid,“ ütles Eikner.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700