Autor: Kert Kangert • 18. detsember 2019

Meedia tulevik on tähendusrikkus ja meelelahutuslikkus

Nende oskuslik sidumine on kunst, mis eeldab eri kompetentse hõlmavat tiimitööd, kirjutab Havas Media juht Kert Kangert.
Kert Kangert

Meediaäris oleme harjunud toimetama kvantiteedipõhiste arvnäitajatega a la katvus, reiting või klikid, et hinnata tulemuslikkust. Samas on meediatüüpide kontekstid, kus brändid end tarbijatele tutvustavad, mitmesuguse kvaliteediga, avaldades reklaamitud brändidele erinevat mõju. Sama kontakti arvnäitajaga meediumid võivad olla nii positiivse kui negatiivse varjundiga, kandes endas erinevaid emotsioone. Seega on üks reklaaminäitamise situatsioon tarbijale ja sestap ka reklaamitavale brändile tähendusrikkam kui teine. Igasuguse kvaliteedi kvantifitseerimine on väljakutse, millel selgeid vastuseid täna ei ole. Havasi kontsern on seetõttu uuendamas oma lähenemist meediastrateegiale läbi uue Meaningful Media initsiatiivi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700