Autor: Best Marketing • 17. detsember 2019

Milttoni meeskonnaga liitus Taavi Pukk

Eesti suurimas strateegilise kommunikatsiooni tiimis Miltton New Nordics alustas tööd endine Tallinna Televisiooni juht ja kauaaegne Keskerakonna meediajuht Taavi Pukk.
Taavi Pukk

Miltton New Nordicsi juhtivpartner Annika Arras ütles, et Eesti suurima ja valitsuserakonna taustaga konsultandi liitumine täiendab ettevõtte valitsussuhete meeskonda mitmekülgse kogemustepagasi ja suhtevõrgustikuga. „Nüüd on meie valitsussuhete meeskonnas kolme suurpartei pikaajalise kogemusega poliitikaeksperdid,“ ütles Arras, viidates enda, Martin Kuke ja Randel Läntsi varasemale kogemusele Reformierakonnas ja Sotsiaaldemokraatlikus Erakonnas.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700