Autor: Andres Peets • 1. november 2019

Turundusjuhte on keeruline kätte saada

Andres Peets arutles oma kogemusest lähtudes meie tänase turundusmaastiku toimimise üle ning tõstatas küsimuse, kas ikka kõik kohalikud turundusjuhid on piisavalt väärt oma palka nõudma.
Andres Peets on ajakirja PULSS väljaandja, MTÜ Gastronomy Society of Estonia (Silverspoon Awards) nõukogu liige ja ConnectBaltica nõukoja liige.

Turundustöötaja peaks olema just see inimene, kelle töökohustustest ja väljaõppest lähtuv sund paneb teda igati tegutsema selle nimel, et olla nähtav, kättesaadav ja janunev iga võimaliku kontakti järele, mis aitaks tal oma töös edukas olla. Paraku ütleb mulle mu kogemus, et alati, pigem isegi pahatihti ei pruugi see nii olla. Kohati on ettevõtte tippjuhile või mõnele poliitikule kergem pihta saada kui turundus- või kommunikatsioonijuhile. Kas te olete tähele pannud, et enamikel juhtudel ei leia te avalikust veebist turundustöötajate kontaktandmeid? Enamasti on avaldatud ettevõtte üldmeil või telefoni number, millele vastab tädihääl, et kahjuks ei avalda me oma töötajate numbreid. Ja kui veab, et mõnel juhul ongi kirjas turundusjuhi lauatelefon, siis sealt (unustage ära) ei taba te teda iialgi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700