Autor: Best Marketing • 7. oktoober 2019

Neway turundust asus juhtima Mathis Bogens

Alates tänasest täidab Neway disainiagentuuri turundusjuhi kohustusi Mathis Bogens, kelle eesmärk on viia agentuuri teenuste ja toodete turundamine tasemele, kus suure töö tulemusena saavutatakse rahvusvaheline läbimurre.
Mathis Bogens
Foto: Riho Lill

„Olen Neway agentuuril pikalt silma peal hoidnud ja tundsin, et tegemist on meeskonnaga, kes oskab luua uut väärtust nii, et rõhk ei ole pelgalt välistel visuaalidel, vaid sisul, brändingul, teenusedisainil ja kasutajakogemusel. Iga meie projekti eesmärk on kõnetada kõiki asjaosalisi – meist endist kuni lõppkliendini välja,“ ütles Neway turunduse uus juht Mathis Bogens.

Bogensi visioon on tuua agentuuri uusi meedia- ja tegevussuundi ning näidata agentuuri tugevat meeskonda kui võtit, kuidas saavutada rahvusvaheline läbimurre konkurentsitihedal agentuuride maastikul.

“Kasutame oma töös kuue-etapilist disainiprotsessi, mille käigus võetakse tooted, teenused ja brändid osadeks lahti ja pannakse tagasi kokku ühtseks tervikuks. Kusjuures selle kõige juures on oluline koostöö kliendiga ning tulemus, mis annab potentsiaalsele sihtgrupile igas klienditeekonna puutepunktis meeldejääva kogemuse. Julged mõtted, ambitsioonikad eesmärgid ja raamist välja ideed on need, mis muudavad Neway igapäevaseid tegemisi värvikamaks,” lisas ta.

Neway uus turundusjuht on laiapõhjalise valdkonnakogemusega, olles töötanud Teaduskeskuses AHHAA, kus ta neli aastat juhtis turundus- ja kommunikatsiooniosakonda. Lisaks sellele on Bogens töötanud ajakirjanikuna ajalehes Postimees ja olnud erinevatel suhtekorralduse ning turundusega seotud ametikohtadel Sihtasutuses Archimedes ja Kaitseväes.

“Meie turundusjuhi töö on jutustada Neway lugu läbi kõikvõimalike kanalite nii kodus kui rahvusvaheliselt,” rääkis Neway juht Jaan Naaber ja lisas, et Bogens on hea energiaga ja positiivse ellusuhtumisega inimene, kes lükkab käima nii väikesed sisesündmused kui ka aitab agentuuril silma paista suurte ja kriitiliste auditooriumite ees.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700