Autor: Marianne Liibert • 30. oktoober 2020

Turunduse TOP 2020

Eile ilmunud Äripäeva Turunduse TOPis selgusid Eesti edukaimad agentuurid. Käesolevasse artiklisse koondasime kokku intervjuud Turunduse TOPi parimatega. Iga intervjuu lõpust leiate vastava valdkonna edetabeli täispikkuses.

Eelmise aasta majandusnäitajate põhjal olid kõige edukamad agentuuritulu teenijad Mediabrands Digital OÜ, Nobel Digital OÜ ja Initiative OÜ. Turunduse TOPi võitja: Eesti digiturunduse tase on läbi aegade parim

Edukaim reklaamiagentuur oli Idea AD AS (Havas Creative), teist ja kolmandat kohta jagasid Adell Taevas OÜ ja Optimist Creative OÜ. Reklaamiagentuuride TOPi võitja: loovidee ei sünni kella ja käsu peale

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700