Autor: Marianne Liibert • 28. oktoober 2020

Turunduse TOPi võitja: Eesti digiturunduse tase on läbi aegade parim

Digiturundusagentuuridel on kiired ajad, digitaalse meedia osakaal pole kunagi olnud nii suur ja digiturunduse tase nii hea nagu praegu, rääkis Turunduse TOPis agentuuritulu edetabelis esikoha saanud Mediabrands Digitali tegevjuht Erki Heinsaar.
Erki Heinsaar
Foto: Raul Mee

Heinsaare hinnangul läheb digiturundusagentuuridel praegu hästi. „Koroonapuhang näitas ettevõtetele digitaalse arengu vajalikkust ning hetkel investeerivad kõik oma digikanalite arengusse ja agentuuridel on siin strateegia ning nõustamise osas suur roll,“ selgitas ta, lisades, et neilgi on praegu rekordarv spetsialiste ja kliente.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700