Autor: Marianne Liibert • 29. oktoober 2020

Meediaagentuuride TOPi võitja: mitte ainult meediaagentuur

Reflekt Group OÜ partnerid Kusti Laid ja Andrus Kolomainen rääkisid, mis seisus on meediaagentuurid ja mis mõjutab nende lähitulevikku.
Reflekti Group OÜ meeskonnas on kokku seitse inimest.
Foto: Keit Lilium

Kolomainen sõnas, et nende 2019. aasta plaan oli Eesti meediamaastikul kanda kinnitada ja jõudsalt kasvatada kvaliteetsete klientide baasi, mis õnnestus tema sõnul täielikult. „Samuti tegelesime agentuuri siseeluga, et võtta kasutusele vajalikud abistavad tööriistad, mis aitasid meil paremini mõista, kes me oleme ning kuidas ja milliseid teenuseid klientidele pakume,“ lisas ta.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700