Autor: Marianne Liibert • 29. oktoober 2020

Reklaamikäibe TOPi võitja: suurendasime reklaamitulu kõikides meedialiikides

Reklaamikäibe edetabelis esikoha saanud TV3 Grupi tegevjuht Signe Suur pidas 2019. aastat tervikuna väga edukaks. „Äritulemustega võib rahule jääda. Suurendasime reklaamitulu kõikide meedialiikide lõikes,“ sõnas Suur.

Reklaamitulust rääkides ütles Suur, et kasvanud on online-meedia osakaal, aga ka raadio- ja telereklaamide käibed. „TV3 Grupi telekanalite rahaline osakaal oli 2019. aastal pea 55% kommertsturust,“ tõi ta välja.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700