Autor: Marianne Liibert • 29. oktoober 2020

Reklaamiagentuuride TOPi võitja: loovidee ei sünni kella ja käsu peale

Kodukontoris töötamisel on oma võlu, ent tõeliselt head ideed kipuvad loovagentuuris tekkima ikkagi kohvinurgas või lõunapausil, rääkis reklaamiagentuuride TOPis esikoha saanud Havas Creative'i (Idea AD AS) juht Mailis Timmi.
Idea AD AS alla kuulub kaks brändi: Havas Creative ning alates 2020. aastast ka Havas Communication, selgitas Mailis Timmi.
Foto: Aivo Kallas

Värskes Turunduse TOPis sai reklaamiagentuuride edetabelis esikoha aktsiaselts Idea AD, mille alla kuulub kaks brändi: Havas Creative ning alates 2020. aastast ka Havas Communication, selgitas agentuuri juht Mailis Timmi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700