Autor: Best Marketing • 21. august 2019

eKool hakkab ise reklaamimüüki juhtima

Koolihaldusplatvorm eKool hakkab ise eKooli reklaamimüüki ja -haldust juhtima. Miks otsustati selline muudatus teha?

eKooli juht Tanel Kerese sõnul said nad eelmisel aastal klientidelt tagasisidet, et oodatakse lihtsamini mõistetavat hinnastamist ja kiiremat kampaania elluviimise protsessi. "Need olid põhjused, miks võtsime eKooli reklaamimüügi ja -halduse enda kätte," selgitas ta. Keres lisas, et see võimaldab neil ka reklaamialaste IT-arendustega seotud uuendusi kiiremini ellu viia.

Keres sõnas, et kõik reklaamiga seotud tegevused on mõeldud eeskätt lapsevanematele. Ta nentis, et teatud juhtudel on võimalik näidata sõnumeid ka õpilastele, kuid need peavad olema väga selgelt kooliga seotud. Keres täpsustas, et reklaame näidatakse sobivas vanuses klassidele – näiteks ülikoolide ja kutsehariduskeskuste uudised on suunatud gümnasistidele.

Hetkel kasutab eKooli tarkvara rohkem kui 70% koolidest üle Eesti, arvuliselt ca 350 kooli.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700