Autor: Best Marketing • 9. august 2019

Kuidas Kristi Saare oma ettevõtmisi turundab?

Augustikuu "Digiturunduse praktikumis" käis külas ettevõtja ja investor Kristi Saare.
Kristi Saare ja Priit Kallas

Kristi Saare rääkis sellest, milliseid turunduskanaleid ta kasutab ning millised tegevused koheselt raha toovad. Lisaks oli saates juttu Facebookist, valdkonna sotsiaalmeedia gruppidest, blogimisest, artiklite kirjutamisest, listidest ning väärtuspakkumisest. Saadet juhtis Priit Kallas Dreamgrow Digitalist.

Vaata lisaks:

Kuidas Google Analyticsis UTM linke kasutada?

Kuidas Google Analyticsiga tehinguid mõõta?

Järelkuula saadet:

„Digiturunduse praktikum“ on Äripäeva raadiosaade, kus keskendutakse olulistele nüanssidele, mida ettevõtet turundades silmas pidada. Lisaks räägitakse turunduse tehnoloogilisest tulevikust ning jagatakse näpunäiteid, kuidas paremini digiturundada. Saade on eetris kord kuus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700