Autor: Best Marketing • 6. august 2019

Balticbesti tööde esitamise tähtaeg läheneb

Balticbest 2019 konkursile tööde esitamise tähtaeg on juba vähem kui kahe nädala pärast ehk 19. augustil. Võitjad kuulutatakse välja 30. augustil Vaba Laval toimuval auhinnagalal.

ESITA OMA TÖÖ SIIN

Balticbesti konkursile oodatakse osalejaid kõikidest väiksematest Euroopa riikidest, kus elab vähem kui 5 miljonit inimest. Põhjus on lihtsamast lihtsam – tuleb võrrelda võrreldavat. Väikestel riikidel on sarnased väljakutsed: piiratud eelarved, väikesed meeskonnad ja kõrge hinnatundlikkus. Oleme veendunud, et vaatamata vähestele ressurssidele on ka väikeriikides SUURI ideid.

Balticbest 2019 olulised kuupäevad:

19. august – tööde esitamise tähtaeg

27. augustshortlist'i teatavaks tegemine

30. august – võitjate välja kuulutamine

Keda ootame konkursile? Konkursile on oodatud osalema reklaami- ja turundusagentuurid, nende kliendid, meediaagentuurid, filmitootjad, fotograafid, disainistuudiod ja eraisikud.

Millised on konkursil osalemise tingimused? Konkursile esitatav töö (nt reklaam, kujundus vms) peab olema heaks kiidetud selle tellija poolt. Esitatud töö kasutamise, avaldamise või levitamise periood peab jääma vahemikku 1. juuli 2018 kuni 31. juuli 2019. Tingimustele mittevastav töö diskvalifitseeritakse.

Miks tasub konkursil osaleda? Balticbesti auhinnakonkursi eesmärk on tunnustada silmapaistvaid loovlahendusi. Võistlustöid hindab rahvusvaheline žürii ning hindamisel võetakse arvesse loovideede originaalsust ja teostuse kvaliteeti. Auhinnatseremoonial kuulutatakse välja Baltikumi Aasta Agentuur 2019. Kuid lisaks tunnustusele ja auhindadele on Balticbestil midagi veel olulisemat, mida peetakse tänapäeval vaat et kõige hinnalisemaks varaks – kasulikud tutvused ehk networking, networking ja veel kord networking.

Kui palju konkursil osalemine maksab? Ühe töö esitamise hind ühes kategoorias on 125€ + KM. Konkursil on kokku 24 erinevat kategooriat ja sama võistlustöö võib esitada korraga mitmes erinevas kategoorias. NB! Esikoha ja Grand Prix' võitjate tööd esitatakse festivalidele EPICA ja Eurobest ilma osalustasuta, mis tähendab võimalust osaleda kolmel konkursil ühe hinnaga.

ESITA OMA TÖÖ SIIN

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700