Autor: Best Marketing • 18. juuni 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loovagentuuriga Newton liitusid Henrik Kalmet ja Johan Kallas

Loovagentuur Newton sai hiljuti koguni kahe talendi võrra rikkamaks. Suve hakul on loovjuhina kohad sisse võtnud ligi kümneaastase reklaamikogemusega Johan Kallas ning näitleja ja lavastajana tuntud Henrik Kalmet.

Newtoni juhi Tiina Marandi sõnul oli Henrik Kalmetiga juba varasemalt projektipõhiselt koostöökogemus olemas ja sellest kasvaski välja püsiv töösuhe. Täiendavalt oli aga soov leida tugeva disainitaustaga inimest, kelleks sai pikalt reklaamivaldkonnas tegutsenud ja ka eelnevalt loovjuhina töötanud Johan.

"Henriku kogemus teatrimaailmas annab võimaluse näha asju uudse nurga alt. Tema meeletu loovus ja fantaasia aitavad leida põnevaid lähenemisi ning on meeskonda toonud uut energiat. Johan toob loovmeeskonda tugeva strateegilise juhtimise ja kontseptuaalse mõtlemise. Mul on hea meel näha, kuidas nende tugevused täiendavad üksteist ja tervet meeskonda," ütles Marandi.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700