Autor: Best Marketing • 5. juuni 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Best Marketingi tiimiga liitusid Marianne Liibert ja Kristi Remmik

Best Marketingi meeskonnaga liitusid konverentside projektijuht Kristi Remmik ja toimetaja Marianne Liibert.
Kristi Remmik
Foto: Andras Kralla

Kristi oli varem Äripäeva Akadeemias koolituskoordinaator ning enne seda töötas kooliskäimise kõrvalt erinevates valdkondades, et uusi kogemusi koguda ja silmaringi avardada. Ta on kolm aastat tegutsenud vabatahtlikuna heategevusorganisatsioonis Minu Unistuste Päev, kus on tegelenud erinevate ürituste korraldamisega nii projektijuhi kui ka meeskonnaliikme rollis. Eelmisel suvel lõpetas ta Tartu Ülikooli Pärnu kolledžis ettevõtluse ja projektijuhtimise eriala.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700