Autor: Best Marketing • 4. juuni 2019

PR Concept sai rahvusvahelisel konkursil parima projekti auhinna

Kommunikatsiooniagentuurid ja Poola endine president Aleksander Kwasniewski rääkisid Varssavi konverentsil kommunikatsiooni olulisusest ja väljakutsetest.
Public Dialog tegevdirektor Paweł Bylick, Poola endine president Aleksander Kwasniewski, PR Concept juht Aive Hiiepuu Eestist, IPRN tegevdirektor Luis Gonzalez

Varssavis toimus 18.-22. mail Rahvusvahelise Avalike Suhete Võrgu (IPRN) aastakonverents, mis tõi kokku osalejaid 25 riigist, sh Eestist. Selle raames räägiti ülemaailmsetest kommunikatsioonivaldkonda mõjutavatest trendidest, parimatest praktikatest ja jagati juhtumiuuringuid. Võtmekõnelejaks oli Poola Vabariigi endine president Aleksander Kwasniewski.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700