Autor: Liisa Kivirähk • 15. märts 2019
Ainult tellijatele

Z generatsioon kardab petta saada

Kuldmuna konverentsil esines Kantar Emori käitumisteaduste juhtekspert Heidi Reinson, kelle jutust näis, et generatsioon Z on kamp ingleid. Mulle kui selle generatsiooni liikmele tegi see head meelt, kirjutab Liisa Kivirähk.

Me toitume tervislikumalt, joome vähem ja arvame, et edukuse tähtsaim näitaja ei ole raha. Seda nõuame ka brändidelt: tahame, et firmad ei teeks tööd ärilise kasu nimel, vaid kõrgemate eesmärkide ja väärtuste. Me sorteerime prügi ja protestime kliimasoojenemise vastu. Aga ometi, küsimusele, kas ollakse nõus tegema oma mugava elu nimel järeleandmisi, et keskkonda säästa, vastavad alla poole (46%) noortest jaatavalt. Seega tekib kahtlus, et äkki on kõik need üllad väärtused vaid puhas näivus ja silmakirjalikkus.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Bestmarketing.ee toetajad:
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi veebireklaami müügijuhtTel: +372 5331 5700