Autor: Maarit Eerme • 15. märts 2021

Dan Mikkin lahkus Brand Manualist

15. märtsil lahkus Dan Mikkin Brand Manuali omanikeringist, kuid jätkab ettevõttega koostööd.
Dan Mikkin
Foto: Brand Manual

Mikkin teatas, et 12 aastat tagasi asutatud Brand Manuali teenusdisainibüroo tegutseb oma meeskonnaga edasi. Brand Manuali peamisteks tegevusvaldkondadeks on kasutajauuringud, teenusedisain, strateegiate ja kontseptsioonide väljatöötamine, bränding ja koolitustegevus.

Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Bestmarketingi uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Laura ReiterBestmarketing.ee toimetajaTel: +372 5561 9490
Maarit EermeBestmarketing.ee juhtTel: +372 514 4884
Hando SinisaluBest Marketingi konverentside programmijuhtTel: +372 502 8561
Cätlin PuhkanBest Marketingi turunduslahenduste müügijuhtTel: +372 5331 5700